.

.

Szrmcc SDI zaštitni kabl 12g 6G HD SDI pod pravim uglom BNC prenaponski prenaponski zaštitni krug izolator video kabl za crveni Komodo ARRI Alexa Sony(crno-koljeno 30cm)

Szrmcc SDI zaštitni kabl 12g 6G HD SDI pod pravim uglom BNC prenaponski prenaponski zaštitni krug izolator video kabl za crveni Komodo

KM 35.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovo je Canareov LV-61 S 12g 75ohm BNC koaksijalni SDI video kabl za zaštitu od prenapona prenapona, podržava 12 G-SDI, 6 G-SDI, 3 G-SDI i HD-SDI video formate. Ugrađeni zaštitni krug protiv prenapona, pogodan za zaštitu izlaza i ulaza SDI uređaja od pretnji prenapona i visokog napona. Spriječite da ovi skokovi uđu u uređaje i unište kamere, Monitor, Ca TV pretvarače, televizore, VIDEOREKORDERE itd. savršeno za rad za ARRI Alexa kameru, crvenu Komodo kameru, Sony-Canon kameru, Blackmagic dizajn, Blackmagic Hyper Deck Shuttle, crveni, Atomos monitore, CATV sistem, HD-SDI video kameru, HD kamere i HD DVR/monitore, uređaje za emitovanje, CCTV uređaje i mnoge druge patch panele. Postoji 1/4 vijke na desnom uglu BNC ženski konektor, koji se može montirati na dodatnu opremu kamere, pogodnije je za snimanje. Boja : Crna; utikač a : pravi ugao BNC Muški konektor; utikač B : pravi ugao BNC ženski konektor. Dužina kabla : 11.8 inča/30cm (možemo prilagoditi sa drugim dužine, molimo da nas kontaktirate ako vam je potrebno). Ovo je Canareov LV-61 S 12g 75ohm BNC koaksijalni SDI video kabl za zaštitu od prenapona prenapona, podržava 12 G-SDI, 6 G-SDI, 3 G-SDI i HD-SDI video formate. Ugrađeni zaštitni krug protiv prenapona, pogodan za zaštitu izlaza i ulaza SDI uređaja od pretnji prenapona i visokog napona. Spriječite da ovi skokovi uđu u uređaje i unište kamere, Monitor, Ca TV pretvarače, televizore, VIDEOREKORDERE itd. savršeno za rad za ARRI Alexa kameru, crvenu Komodo kameru, Sony-Canon kameru, Blackmagic dizajn, Blackmagic Hyper Deck Shuttle, crveni, Atomos monitore, CATV sistem, HD-SDI video kameru, HD kamere i HD DVR/monitore, uređaje za emitovanje, CCTV uređaje i mnoge druge patch panele. Postoji 1/4 vijke na desnom uglu BNC ženski konektor, koji se može montirati na dodatnu opremu kamere, pogodnije je za snimanje. Boja : Crna; utikač a : pravi ugao BNC Muški konektor; utikač B : pravi ugao BNC ženski konektor. Dužina kabla : 11.8 inča/30cm (možemo prilagoditi sa drugim dužine, molimo da nas kontaktirate ako vam je potrebno). Vrijeme isporuke : * brod iz skladišta, traje 2-3 radna dana. * Brod iz inostranstva će trajati 3-15 radnih dana preko USPS-a (podrška ubrzana ili standardna) o SZRMCC : SZRMCC kao konektor i kabl profesionalni proizvođač dizajna proizvoda, proizvodimo više od 1,000 vrsta kablova, dodatne opreme i adaptera. Takođe proizvodimo bežične antene i audio kablove za vazduhoplovstvo. Svaki kabl koji proizvodimo je strogo testiran i kompatibilan sa mašinama raznih velikih dobavljača brendova. Pruža dobre veze za vašu kameru i dodatnu opremu za kamere, što vam omogućava da lako izgradite ceo sistem kamere. Obavljajte razne profesionalne fotografije. Možemo prilagoditi kabl u skladu sa vašim zahtevima. Ako niste sigurni koji kabl je pogodan za vaš projekat, molimo vas da pošaljete poruku o svom problemu i mi ćemo vam preporučiti odgovarajući kabl. Nadam se da ćete se dobro provesti u kupovini u SZRMCC-u, hvala! ! !.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom