.

.

FOTOGOGOLTAKSKI PROTECTOR FOTONAOLSKIH POPRAVNIH KLJUČNOG POPRAVNOG PROTEKNA DC 1000V, zaštitnik od prenapona

FOTOGOGOLTAKSKI PROTECTOR FOTONAOLSKIH POPRAVNIH KLJUČNOG POPRAVNOG PROTEKNA DC 1000V, zaštitnik od prenapona

KM 8.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ugrađena u trenutnu tehnologiju kratkog pregrijavanja i temperature, sa visokom sigurnošću i pouzdanošću. Izgrađen u uređaju za otpuštanje neuspjeha, kada zaštitnik od prenapona ne uspije zbog trenutnog pregrijavanja i kvara, uređaj za otpuštanje kvara automatski će ga isključiti iz mreže električne energije. Mala struja curenja, vrijeme brzog odziva i nizak preostali napon, zaštitnik od prenapona učinkovito vaši električni uređaji od oštećenja. Ugrađena u trenutnu tehnologiju kratkog pregrijavanja i temperature, sa visokom sigurnošću i pouzdanošću. Izgrađen u uređaju za otpuštanje neuspjeha, kada zaštitnik od prenapona ne uspije zbog trenutnog pregrijavanja i kvara, uređaj za otpuštanje kvara automatski će ga isključiti iz mreže električne energije. Dizajniran je vizuelni prozor, a različite boje ukazuju na različite radne stanja zaštitnika, što je intuitivno i zgodno. Slobodno nas kontaktirajte na bilo kakva pitanja i učinit ćemo sve od sebe da vam pomognemo!. Ugrađena u trenutnu tehnologiju kratkog pregrijavanja i temperature, sa visokom sigurnošću i pouzdanošću. Izgrađen u uređaju za otpuštanje neuspjeha, kada zaštitnik od prenapona ne uspije zbog trenutnog pregrijavanja i kvara, uređaj za otpuštanje kvara automatski će ga isključiti iz mreže električne energije. Mala struja curenja, vrijeme brzog odziva i nizak preostali napon, zaštitnik od prenapona učinkovito vaši električni uređaji od oštećenja. Ugrađena u trenutnu tehnologiju kratkog pregrijavanja i temperature, sa visokom sigurnošću i pouzdanošću. Izgrađen u uređaju za otpuštanje neuspjeha, kada zaštitnik od prenapona ne uspije zbog trenutnog pregrijavanja i kvara, uređaj za otpuštanje kvara automatski će ga isključiti iz mreže električne energije. Dizajniran je vizuelni prozor, a različite boje ukazuju na različite radne stanja zaštitnika, što je intuitivno i zgodno. Slobodno nas kontaktirajte na bilo kakva pitanja i učinit ćemo sve od sebe da vam pomognemo!. Specifikacija : Vrsta predmeta : prenaponastički materijal : vatrootporna i visokotravna retardana PCUC : 1000vdcin : 20ka (8/20 μs) In Maximum : ≤3.8kvinstalacija : 35 Standardni vodič Railprotection Br : 1 .Thisseriesofsurge Protector Sapplicable For AC50 / 60 Hz, 1000 Vand Belowtt, IT, Ton, TNCSandotherpower Suply Sistems, Canbeesinection Theequi Potential Connection Thei Nechace Betwesign Basisi Sinaccorce Wiesign Basisi Si Nacce Wit Diesign Basisi Sinaccorceiec616431 Andgb8802.1.2.Heshellis Designedt Obeinstalledona35mmelectriclica Liderail.3.theproductisequed Witware Vice In Sile Rele Sevice.WHEHe Surge Protector Fails Duetoover Current Over Haatin Geover Currentover Heatin Geover Cere Nover Hai Lin Ge Rere Dere Dec Owowowi Sc Ow Nectit Framthe Powevi Suc Nectit Indicator Mowevi Sual Warning Inga Tormo Dule Changesfromzeen (normalno), oni Odulewith Protector Canbe Place Dursendowingvoltage.packing lista : 1 x zaštitni uređaj od 1 x .

Detaljne informacije

Item Type:
Surge Protective Device
Shell Material:
Fireproof and high flame retardant PC
UC:
1000VDC
In:
20KA (8/20μs)
Inmaximum:
40KA (8/20μs)
Up:
≤3.8KV
Installation:
35 standard guide rail
Protection Grade:
IP20
How to Use:
1.ThisseriesofsurgeprotectorisapplicableforAC50/60Hz,1000VandbelowTT,IT,ITS,TNCSandotherpowersupplysystems,canbeusedastheequipotentialconnectionattheinterfacebetweenLPZ1,LPZ2andLPZ3.ThedesignbasisisinaccordancewithIEC616431andGB8802.1.:
2.Theshellisdesignedtobeinstalledona35mmelectricalguiderail.:
3.Theproductisequippedwithabuiltinfailurereleasedevice.Whenthesurgeprotectorfailsduetoovercurrentoverheatingandbreakdown,thefailurereleasedevicecanautomaticallydisconnectitfromthepowergrid,andthevisualwarningindicatormodulechangesfromgreen(normal)tored(fault),themodulewithprotectorcanbereplacedunderworkingvoltage.:
Package List:
1 x Surge Protective Device:
Oni također kupuju s ovim proizvodom