.

.

Rock Band Patch Vintage Janis Colorful Art 27 Inspirirana Rock Star Glazba vezeno željezo na šivaju značke zakrpe Applique za ruksake, jakne, traperice itd.

Rock Band Patch Vintage Janis Colorful Art 27 Inspirirana Rock Star Glazba vezeno željezo na šivaju značke zakrpe Applique za ruksake,

KM 42.30

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mjere : 3 "x 3" (cca : 7,62cm x 7,62cm). Upotreba : Igrano ili šivanje i može se primijeniti na bilo koju odjeću kao što su traperice, jakne, odjeća, prsluci, kape, torbe, ruksaci itd. Naše zakrpe su izrađene od visokokvalitetnih materijala za pamučnu tkaninu i materijale za vez. Ovaj jedinstveni proizvod dizajniran je i proizveden iz prve ruke po našoj trgovini. Dolazi u raznim bojama i veličinama. Molimo posjetite našu internetsku trgovinu da biste saznali više i postavite svoju narudžbu. 100% zadovoljstvo kupaca. Zagarantovano povratak novca. Mjere : 3 "x 3" (cca : 7,62cm x 7,62cm). Upotreba : Igrano ili šivanje i može se primijeniti na bilo koju odjeću kao što su traperice, jakne, odjeća, prsluci, kape, torbe, ruksaci itd. Naše zakrpe su izrađene od visokokvalitetnih materijala za pamučnu tkaninu i materijale za vez. Ovaj jedinstveni proizvod dizajniran je i proizveden iz prve ruke po našoj trgovini. Dolazi u raznim bojama i veličinama. Molimo posjetite našu internetsku trgovinu da biste saznali više i postavite svoju narudžbu. 100% zadovoljstvo kupaca. Zagarantovano povratak novca.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom