.

.

Evideco francuski kućni proizvodi Meki zatvoreni poklopac okrugli metalni korak kanta za smeće kanta za otpatke 6-litara-1.6-gal.

Evideco francuski kućni proizvodi Meki zatvoreni poklopac okrugli metalni korak kanta za smeće kanta za otpatke 6-litara-1.6-gal.

KM 28.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Lijep kapacitet : 6-litarski/1.6-Gal koji pomaže da vaš svemirski nered bude slobodan. Ugurajte ga ispod umivaonika u kupaonici ili ga stavite u ugao za praktični naglasak koji ćete cijeniti. Ova kanta za smeće savršena je dopuna svakom domu. Meki poklopac : tehnologija Slow close lid kontroliše kretanje poklopca sa šarkama za sporo i tiho zatvaranje, tako da ne lupa i ne pravi buku. Uklonjiva unutrašnja kanta : recikliranje unutrašnje korpe za otpatke sa ručkom za nošenje od nerđajućeg čelika podiže se radi lakšeg odlaganja smeća bez upotrebe plastičnih kesa za namirnice ili čišćenja cele kante za smeće. Savršena veličina : prečnik od 8 inča, visina od 11 inča, ova veličina je savršena za relativne male prostore, izrađena od visokokvalitetnog obloženog metala i nerđajućeg čelika, trajaće godinama. Kanta za smeće bez upotrebe ruku : izdržljiva ABS pedala oslobađa ruke bez podizanja poklopca za odlaganje smeća, to je jednostavno odlaganje smeća. Napravljena od nerđajućeg čelika, ovu kantu za smeće možete koristiti bilo gde u svom domu, čak i u vlažnim prostorima kao što su kuhinja i kupatilo. Meka zatvori poklopac okrugli Metal korak kanta za smeće kanta za otpatke 6-litara-7.2-gal. "Da bacite svoj mali otpad ( jastučići za uklanjanje šminke, maramice, Q-vrhovi..) ova okrugla metalna kanta za smeće od nerđajućeg čelika je neophodna. Poznata i kao kanta za smeće, kanta za smeće, korpa za otpad ili kanta za smeće, obično je napravljena od metala ili plastike. Štaviše, dostupan je svaki stil, od elegantnog i klasičnog do modernog i modernog, dodaje čist izgled svakom kupatilu, toaletu, kancelariji ili bilo kojoj sobi u Evideco-u, nudimo razne modele kanti za smeće. Na primjer, poput mini kontratopskih kanta za otpatke kapaciteta 0,5 litara -0,3 Gal. Ili otvorene kante za smeće, pedalne kante (sa nožnom pedalom) ili meke kante za smeće sa zatvorenim poklopcem, standardnog kapaciteta 4,5 litara-1,2-Gal . Konačno, da biste stali u ovu malu sobu, potrebna vam je kompaktna kanta. Ova kanta za smeće od mekog zatvaranja okruglog koraka od nerđajućeg čelika je vaša najbolja opcija. ".

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom