.

.

Queenbox 100 kom.

Queenbox 100 kom.

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100 kom Grompli i izrađeni od metala sa čvrstim konstrukcijama. To je nepropusno i izdržljivo. Komplet za ušice može se široko primijeniti za odjeću ili kože; Pogodan je za obuću, odjeću, cipele, DIY zanatski projekte, platnu, tarps, šatore, tende i ostale odjeće od krpe. Alat za bušenje može se primijeniti da bi se otvorio otvor na kožnom zanatu, kožnim trakama, odjeći, a zatim ga čekići kako bi gurnite Gromplets zajedno. Ako ste prvi put da ga ues, sugeriramo da možete vježbati sa neželjenom odjećom. 5mm (3 / 16in). Molimo vas da ga držite podalje od djece radi sigurnosti. PAŽNJA : Molim vas da ih držite podalje od djece da ne bi gušili! Specifikacije : 100% potpuno nova i visoka kvaliteta. Specifikacija : materijal : metalni oblik : okruglo Szie : 5mm Boja : crna / srebrna / brončana / zlatna karakteristika : Ušice su izrađene od metala sa čvrstim konstrukcijama; To je otporan na hrđu i izdržljiv, dobar za cipele, kožne obrt i dodavanje ukrašavanja vašim zanatom. Alat za bušenje može se primijeniti da bi se otvorio otvor na kožnom zanatu, kožnim trakama, odjeći, a zatim ga čekići kako bi gurnite Gromplets zajedno. Komplet za ušice može se široko primijeniti za odjeću ili kože; Pogodan je za obuću, odjeću, cipele, DIY zanatski projekte, platnu, tarps, šatore, tende i ostale odjeće od krpe. Paket uključuje 100 x ušice (brtva uključena).

Detaljne informacije

Material:
Metal
Shape:
Round
Szie:
5mm
Color:
Black/Silver/Bronze/Gold
Features:
The eyelets is made of Metal with solid construction; :
It is rustproof and durable, good for shoes, leather crafts and adding ornament to your crafts. The punch tool can be applied to poke a hole on the leather craft, :
leather straps, clothing, then hammer it to push the grommets together. :
The eyelet kit can be widely applied for clothing or leathers; It is suitable for shoes, clothing, shoelaces, DIY crafts projects, canvas, tarps, tents, awnings, and other cloth-made items. :
Package Include :
100 x Eyelets(gasket included) :
Oni također kupuju s ovim proizvodom