.

.

TOCTEN 16 inčni stalak za ručnik od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika za kupatilo + WC držač papira zid montiran sa 2 ljepljive kazne.

TOCTEN 16 inčni stalak za ručnik od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika za kupatilo + WC držač papira zid montiran sa 2 ljepljive

KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ono što ćete dobiti - možete dobiti jedan 16 "ručničarski bar za kupanje sa 4 paketa s kukama, a jedan toaletni držač papira sa 2 britve kuke zajedno. Svi su napravljeni od nehrđajućeg čelika od 304, koji je najbolji materijal u svom nehrđajućem čeliku, izgleda kao novi brend proizvod još mnogo godina kasnije. A modni dizajn pogodan za kupaonicu, kuhinju, ormare, umivaonike itd. Uštedjeti novac i vrijeme - postoje desetine hiljada proizvoda na platformi, što ljude čini gubitkom. Mi ćemo odabrati proizvode koji vas stvarno pažljivo odgovaraju. Uštedite vrijeme i novac. Dakle, da ćete imati više vremena za posao, igrajte se sa svojom djecom i vježbajte. Praktična kombinacija - Možete ugraditi ručnicu u kupaonicu, iza vrata, ormara, balkona itd. I ugradite držač toaletnog papira u blizini umivaonike, kuhinje, wc-a itd. Svaki proizvod neće biti u praznom hodu i učinit će sam kako bi vaš dom izgledao uredno i toplije. Svestrana i jednostavna za instalaciju - Ovi proizvodi mogu učiniti da vaše kupatilo i kuhinju izgledaju elegantnije i uredno. Pružamo sav vijčani dodaci potrebni za ugradnju u paket, nema potrebe za brigom za instalaciju, pružit ćemo vam priručnik za instalaciju, u protivnom možete poslati e-poštu za instalacijski video. Kliknite Dodaj u košaricu sada - vjerujemo da je glavni razlog za zadržavanje kupaca uvijek kvalitetan, a ne samo cijena. Stoga pridajemo veliku važnost kvaliteti svakog proizvoda, molim vas, budite sigurni. 100% zadovoljstvo kupaca je naš cilj, proizvodi se pregledavaju strogo mnogo puta kako bi osigurali da ne postoje kvalitetni problemi prije nego što su u trgovini. ⭐AVing prostor i modni dizajn - - Modni dizajn ručničkog bara učinit će da to izgleda kao novi brend proizvod još mnogo godina kasnije. Otporan na hrđu, vodootporan i modni dizajn pogodan za kupaonicu, kuhinju, ormare, umivaonike za pranje. ⭐AVing prostor i modni dizajn - - Modni dizajn ručničkog bara učinit će da to izgleda kao novi brend proizvod još mnogo godina kasnije. Otporan na hrđu, vodootporan i modni dizajn pogodan za kupaonicu, kuhinju, ormare, umivaonike za pranje. Ukrasite svoj život, nadogradite svoj kućni značajki : Šta ćete ući u ovaj artikal : 16 inča ručnik za kupanje * 1 (16 * 3 * 1,97inches) Držač za toaletni papir * 1 (6,7 * 3 * 1,97inches) s Kuke sa oblika * 4 Blistavice * 2 Materijal : SUS nehrđajući čelik Boja : brušeni nikl Instalacija : Zidni montirani (Svi instalirani alati su uključeni u paket) Marka : Tocten.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom