.

.

Cattrees 4 Pakovanje šampona i bočice za kupaonicu, 16 oz praznih jantalnih plastičnih boca s pumpom i 6 vodootpornim naljepnicama za ruku, losion, repunalni šampon za ponovno punjenje i dozator gela za tuširanje.

Cattrees 4 Pakovanje šampona i bočice za kupaonicu, 16 oz praznih jantalnih plastičnih boca s pumpom i 6 vodootpornim naljepnicama

KM 12.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

PREMIUM KVALITET - Cattrees šampon i regenerator Raspršivača za punjenje plastične boce izrađene su od BPA besplatnog materijala i parabena. Imajte mir uma kupovine PP, PET plastika. koji su izdržljivi i ne brinite o krznolitosti. To se reciklirano ♻. Izvrsno za stambeno i komercijalno korištenje - idealno za sve vrste posuda za suđe, pumpu losiona, dozator za ispiranje usta za kupaonicu. Naš šampon za ponovno punjenje i ponovni uređaj za višekratnu upotrebu održava sadržaj Fresher. Smanjite plastičnu upotrebu sa našim ekološkim smeđim dozatorom smeđim sapunom. 4 Pakovanje UV zaštite Amber Soap boce za raspršivanje - Zaštitite integritet tečnosti s vinovim kreacijama jantarnim staklom sa ultraljubičastom zaštitom. Izvrsno za očuvanje mirisa tečnog sapuna, aromaterapije, esencijalnih ulja i losiona. 6 Elegantne visokopozorene naljepnice sa visokim PVC naljepnicama uključene su, ručno, jelo, sapun, pranje tijela, šampon, balzam i losion. Izdržljiv i vodootporan za svakodnevnu upotrebu. Premium etikete Mjerenje 2,34 "x 3,9". Odaberite naljepnice naljepnice koje odgovaraju vašim potrebama i odgovaraju stilu vašeg postojećeg prostora. Ultimate Marie Kondo -inspired poklon - Tražim vrhunski poklon za domaćinstvo za uredno-nakaze i enterijer enterijera? Ne možete poći po zlu s ovim šamponom za ponovno punjenje i sapun sa sapunom za uklanjanje sapuna za početak pumpe, odvijte glavu pumpe u smjeru suprotnom od kazaljke na satu.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom