.

.

Torbica za tablet Rantuo za oneplus jastuk, PU kože, lagana i tanka, vodootporna, otporna na prašinu, zaštitna futrola protiv pada za jedan pad za jedan.

Torbica za tablet Rantuo za oneplus jastuk, PU kože, lagana i tanka, vodootporna, otporna na prašinu, zaštitna futrola protiv pada

KM 7.93

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Posebno dizajniran za tablet sa jednim jastukom, visokokvalitetni materijal i izvrsna izrada. Izvrsni izgled i odličan osjećaj ruku. Potvrdite model prilikom kupovine. Napravljen od visokokvalitetnog PU furnira, ugodan za dodir. Vodootporan, otporan na ulje, otporan na mrlje i otporan na ogrebotine. Četiri uglova su zgusnule kako bi zaštitili vaš tablet u svim smjerovima. Štiti vaš tablet iz svakodnevnih ogrebotina i udaraca od kandidata. Jednostavno je lako padati. Nevidljivi dizajn postolja, jednostavan za rukovanje i opustite ruke dok kucate ili gledate TV. Tanak i lagan za lak prenosivost. Tablet-ovi vanjski tasteri i priključak za punjenje imaju precizne izreze. Funkcije i punjenje gumba dostupne su bez uklanjanja kućišta. Posebno dizajniran za tablet sa jednim jastukom, visokokvalitetni materijal i izvrsna izrada. Izvrsni izgled i odličan osjećaj ruku. Potvrdite model prilikom kupovine. Napravljen od visokokvalitetnog PU furnira, ugodan za dodir. Vodootporan, otporan na ulje, otporan na mrlje i otporan na ogrebotine. Četiri uglova su zgusnule kako bi zaštitili vaš tablet u svim smjerovima. Štiti vaš tablet iz svakodnevnih ogrebotina i udaraca od kandidata. Jednostavno je lako padati. Nevidljivi dizajn postolja, jednostavan za rukovanje i opustite ruke dok kucate ili gledate TV. Tanak i lagan za lak prenosivost. Tablet-ovi vanjski tasteri i priključak za punjenje imaju precizne izreze. Funkcije i punjenje gumba dostupne su bez uklanjanja kućišta. Naši proizvodi su pažljivo dizajnirani i izrađeni kako bi se osiguralo da su 100% pogodni za vaš tablet. Fokusiramo se na visoko kvalitetni i pružamo svakom kupcu kvalitetnim proizvodima i najboljom uslugom. Ovaj slučaj tableta pogodan je samo za tablet sa modelom Broj oneplus PAD.Please Molimo zabilježite model tableta prije nego što naručite. Značajke proizvoda : 1. Jednostavan za instaliranje ili uklanjanje, nema potrebe za brigom da lako padate. 2. PU kožom, izvrsna izrada, možete koristiti funkcije porta za punjenje i funkcije gumba bez uklanjanja zaštitne futrole. Četiri ugla su zgusnuta i umotana u sve smjerove, što je otporno na pad, vodootporan i otporan na prašinu. 3. Nevidljivi dizajn nosača omogućava nam da oslobodimo ruke i radimo lako. 4. Tanki i elegantan, lako se nositi kad izlazite. 5. Razne boje za vaš besplatan izbor. Sadržaj paketa : 1 * Torbica za tablet od oneplatera. Usluga : 24 sata Služba za korisnike. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima ili uslugama, molimo kontaktirajte nas prvo, pružit ćemo vam zadovoljavajuće rješenje što je prije moguće.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom