.

.

JRS Hom Tactical ovratnik za pse i bungee povodac Podesiva vojna teška metalna kopča koja se koristi za lov na srednje velike pse), crna-m:

JRS Hom Tactical ovratnik za pse i bungee povodac Podesiva vojna teška metalna kopča koja se koristi za lov na srednje velike pse),

KM 10.10

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Premium materijal - taktički ovratnik za pse izrađen od visokokvalitetnog najlonskog materijala od 1600 D. Metalna kopča za teške uvjete - lako se poprimaju i isključuju i otežava slomiti. Visoko pohvaljeni taktičkim ljubiteljima na otvorenom. Dizajniran je podesivi ovratnik za pse - dizajnirana je brza restancija. Lako je staviti i skinuti se.Metal kopče je podesivo. Možete promijeniti duljinu ovratnika na osnovu veličine vrata vašeg psa. Pogodan je za srednje i velike psenice, kao njemački pastir. Granični Collie. Rottweiler.great Dane. Doberman, itd. Reflektirajući dizajn - nadograđeni ovratnik za pse ima 2 reflektirajuće linije šivene na obje strane kako bi dramatično povećale vidljivost povodaka kada ulična svjetla ili farovi zasjaju za vas i vaš pas kada hodaju noću. 2 Upravljačke ručke - servisni povodac za pse ima 2 posebne upravljačke ručke, jedna ručica na kraju i jednu meku podstavljenu ručicu. Kratka ručka je blizu psa. To vam može pomoći da se dobro kontroliše za trening ili hitnost. Slovna ručka nudi više slobode za pse višenamjenska kopča za brzo oslobađanje može udovoljiti različitim režimima vuče tokom treninga. Kampiranje i planinarenje. Taktički bungeeski pas - srednji dio za elastični pse povodac dizajniran je s bungeeom, bungee se može proširiti na 9,84 inča, udarca udaraca. Lest je oko 31,49 inča do 43,3 inča. Ovratnik taktičke pse sjajan je za trening pasa, patroliranje, planinarenje, rad, hodanje, trčanje i lov. Promišljeno dvostruko zatvaranje (kopča za čičak metal) jednostavno je uključiti / isključiti i sprječavanje vašeg psa da ga iznese. Kontrolna ručka - ovaj teški ovratnik za pse može se koristiti čak i bez taktičkog povodaca psa; Sadrži poseban dizajn ručke koji vam omogućava da izvlačite svog psa direktno od ovratnika za pse. Lijepo je brzo dobiti kontrolu na zauzetim trotoarima, biciklističkim trakama i prepunim područjima. Duty Bungee Pas povodac taktički, bungee pas povodac sa 2 ručke za sigurnosne kontrole. Peskovska povodac mekani podstavljen. Škot koji apsorbiraju.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom