.

.

Tri labudova Kristalna kutija za nakit od kalaja sa kristalima od tri ribe, ručno obojena figurica životinjske figurice sa šarkama za dijamantske životinje.

Tri labudova Kristalna kutija za nakit od kalaja sa kristalima od tri ribe, ručno obojena figurica životinjske figurice sa šarkama

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

metal NW : 3.46 OZ. Kutija za sitnice sa šarkama zatvorena šarkama i magnetnom. Emajlirana kutija za sitnice je visokokvalitetna i trajna ukrašena kutija za male sitnice. Kutija za nakit je ručno obojena,ručno izrađena, metalna sa teksturom detalja, akcentima od kamenčića i ručno obojenom šarenom emajlom. Savršen poklon za svaku priliku.Dajte kao poklon na Majčin dan, Božić, Valentinovo, godišnjicu. Odličan način da izrazite svoju ljubav nekome važnom u svom životu. Ručno izrađena kutija za nakit sa zadivljujućim detaljima izrađena u finom kositru sa prelepim ukrasom kristala. kućne dekoracije,poslovni poklon,kutija za nakit,rođendanski poklon, festivalski pokloni. Upotreba : savršena za Držač prstena,odlaganje nakita, dekoraciju, kolekcionarstvo i poklon,ova figurica je takođe kutija za uspomenu koja će se njegovati u godinama koje dolaze ovaj kolekcionarski predmet je pedantno ručno emajliran od strane vještih zanatlija i postavljen sa pjenušavim kristalima.Ručno izrađena kutija za nakit sa zadivljujućim detaljima izrađena u finom kositru sa prelepim ukrasom kristala. kućne dekoracije,poslovni poklon,kutija za nakit,rođendanski poklon, festivalski pokloni. Upotreba : savršena za Držač prstena,odlaganje nakita, dekoraciju, kolekcionarstvo i poklon,ova figurica je takođe kutija za uspomenu koja će se njegovati u godinama koje dolaze ovaj kolekcionarski predmet je pedantno ručno emajliran od strane vještih zanatlija i postavljen sa pjenušavim kristalima. Labuđe kutije za nakit ekskluzivan su, elegantan način za spremanje vaših cijenjenih komada i dvostruko nježniji dekor na toaletnom stolu ili bilo gdje u vašoj kući i uredu. Veoma pogodan za uređenje doma, poslovni pokloni, rođendanski pokloni i festivalski pokloni itd. Zaista ćete imati jedinstveno stanovanje za svoj nakit. Naši brojni stilovi zasigurno će odgovarati svačijem ukusu i napravit će nevjerojatne poklone za svaku priliku, služeći u različite svrhe.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom